Cere oferta acum ! Nume * E-mail * Firma / CUI * Telefon * Mesaj *
Dispozitive de blocare / etichetare

LOCKOUT / TAGOUT


           Dispozitivele LockOut / TagOut, pe scurt LOTO se utilizeaza in cadrul procedurilor planificate de oprire si verificare a masinilor si echipamentelor industriale, in special pe durata efectuarii lucrarilor de intretinere, a reparatiilor si nu numai.

          Diferitele dispozitive/sisteme de blocare aplicate aparajului electric, tablourilor, valvelor, robinetilor etc. protejeaza impotriva actionarii neautorizate a instalatiilor si implicit protejeaza viata lucratorilor impotriva pericolelor ce pot sa apara in lucrul cu echipamentele aflate sub tensiune, presiune etc.

          Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de dispozitive LOTO:
Dispozitive universale de blocare marcare Dispozitive de blocare marcare a robinetilor fluture Dispozitive de blocare marcare a robinetilor cu bila Dispozitive de blocare marcare a robinetilor cu sertar Dispozitive de blocare marcare a echipamentelor electrice Diverse dispozitive de blocare marcare Lacate pentru dispozitivele de blocare Seturi complete pe diferite departamente Statii de blocare pentru dispozitive de blocare Genti pentru dispozitive de blocare Cutii pentru dispozitive de blocare si marcare Etichete pentru dispozitivele de blocare si marcare

Mai multe informatii despre acest sistem puteti gasi in catalogul LockOut/TagOut EN (.pdf)
Rominterface.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.
Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră ca pagina noastră web să poată seta fișiere de tip cookie.