Cere oferta acum ! Nume * E-mail * Firma / CUI * Telefon * Mesaj *
Imprimanta mobila de etichete pentru uz in laboratoare medicale sau de cercetare - bmp21-lab

Imprimanta mobila de laborator BMP21 LAB

           Proiectata special pentru utilizare in laborator, imprimanta portabila BMP21-LAB va permite sa realizati etichete rezistente la substante specifice laboratoarelor (ex: xylen, DMSO, etanol, alcool, parafina, etc.) si bancilor de celule stem, azot lichid, bai de apa, sterilizare in autoclav si refrigerator.

          Imprimanta portabila BMP21 - LAB este conceputa pentru a oferi durabilitate si accesibilitate in aplicatii de etichetare specifice laboratoarelor. De dimensiuni reduse, usor de folosit, rezistenta si performanta, imprimanta BMP21 LAB este cea mai mica imprimanta portabila de laborator produsa de firma americana Brady

           Principalele caracterisiti ale imprimantei BMP 21 LAB sunt:

          - Instalare usoara - Singurul consumabil de care aveti nevoie este cartusul care contine rola de etichete, ribonul si un cip ce transmite imprimantei modelul de eticheta montat. Imprimanta face automat setarile necesare de aranjare a textului in cazul in care este introdus un cartus diferit de cel anterior. Cip-ul cartusului transmite informatii si cu privire la consumul rolei, astfel veti fi avertizat din timp daca rola de etichete urmeaza sa se termine.
          - Utilizare usoara - Se porneste imprimanta, se introduce textul dorit, se apasa butonul de printare si se taie eticheta. Nu este nevoie de alte setari. Daca s-a setat in imprimanta o anumita latime de eticheta, imprimanta ajusteaza automat fontul astfel ca textul introdus sa incapa pe dimensiunea setata. De asemenea, meniul imprimantei este foarte usor de folosit cu ajutorul butoanelor directionale. Pentru lucrul in zone cu lumina prea slaba se poate activa iluminarea ecranului.
          - Etichete din materiale diferite - Sunt disponibile 6 tipuri de materiale durabile, in banda continua cu latimi de la 6 la 19mm, rezistente la solventi si cu adeziv foarte puternic.
          - Extrem de rezistenta - Carcasa este intarita cu cauciuc dur turnat, ce ii ofera imprimantei o rezistenta crescuta.
          - Simboluri - Imprimanta BMP21 LAB are integrate 104 simboluri standard + simboluri grecesti specifice laboratoarelor.
          - Retinere eticheta - Dupa printare, eticheta se taie folosind butoanele aflate pe lateralele imprimantei. Dupa taiere, eticheta nu cade, fiind retinuta de un dispozitiv de prindere a etichetei. Acest lucru va ajuta sa nu pierdeti etichetele dupa ce au fost printate/taiate.
          - Versiuni si dotari diferite - Imprimantele pot fi livrate separat (ambalate in blister, cu cartus de etichete din polipropilena de 19mm) sau sub forma de kit, in cutie de transport si cu acumulator Li-ion.
          - Solutii software imprimanta - Software-ul imprimantei va permite salvarea etichetelor sub forma de fisiere, astfel va puteti salva sabloane utilizate mai des. De asemenea, pentru a usura lucrul, imprimanta va ofera posibilitatea serializarii etichetelor, foarte utila in cazul printarii mai multor etichete intre care nu difera decat un numar. Atunci cand se printeaza mai multe etichete, imprimanta poate astepta ca utilizatorul sa taie fiecare eticheta sau poate printa un sir continuu de etichete, cu sau fara marcarea marginii de taiere. Imprimarea automata a datei si orei este o alta functie foarte utila in laboratoarele medicale sau de cercetare
          - Accesorii - Cel mai utilizat accesoriu este magnetul folosit pentru a prinde imprimanta de suprafete metalice si astfel nu mai este nevoie sa tineti imprimanta in mana. Acest magnet poate fi livrat si impreuna cu un suport retractabil pentru imprimanta dotat cu lanterna. Alte accesorii sunt: cutia de transport, acumulatorul Li-ion si cablul de alimentare.
          - Garantie standard de 2 ani -

          Va prezentam mai jos cateva tipuri de etichete ce pot fi printate cu aceasta imprimanta

etichete de laborator

Etichete pentru marcaje generale de laborator

 • Aderente la suprafete neuniforme, curbate si aspre.
 • Material din vinil, rezistent la lubrifianti si uleiuri.
 • Recomandate pentru echipamente, rafturi, dulaburi si alte marcari generale de identificare specifice laboratoarelor.
 • Combinatii de culori: negru pe gri, negru pe portocaliu, negru pe alb, negru pe galben, alb pe negru, alb pe albastru, alb pe maro, alb pe verde, alb pe violet si alb pe rosu.


etichete de laborator poliester transparent

Etichete din poliester transparent pentru sticle, flacoane si alte recipiente

 • Adeziv acrilic permanent.
 • Rezistent la inghet si sterilizare in autoclav.
 • Marcare cu negru pe transparent, pe banzi cu latimi de la 9.5 la 19mm.


imprimanta etichete albe din poliester pentru fiole, eprubete

Etichete din poliester alb pentru fiole, eprubete si eprubete conice

 • Marcaj rezistent cu autolaminare.
 • Rezistent la inghet, nitrogen lichid, sterilizare in autoclav sau bai de apa la 100°C.
 • Etichete cu adeziv permanent acrilic, fara halogeni.


Marcare lamele laborator

Etichete de poliester pentru lamele

 • Material rezistent la substante chimice.
 • Rezista la DMSO, etanol si la expuneri pe termen scurt la xilen.
 • Disponibil in benzi de latimi de la 9.5 la 19 mm, marcare cu negru pe alb


Etichete de nailon textil pentru laborator

Etichete pentru pungi, sticle si fiole

 • Material din nailon textil de calitate superioara.
 • Usor de manevrat, recomandate pentru suprafete flezibile sau curbate.
 • Disponibil in benzi de latimi de la 9.5 la 19 mm, marcare cu negru pe alb.


Benzi de nailon pentru marcarea blocurilor terminale

Etichete pentru fiole, flacoane, eprubete, lamele si tavi cu alveole

 • Rezistenta la nitrogen lichid, inghet, bai de apa si sterilizare in autoclav.
 • Disponibil in benzi de latimi de la 9.5 la 19 mm, marcare cu negru pe alb.


Galerie foto:


Imprimanta de laborator BMP21 LAB Imprimanta de laborator BMP21 LAB Imprimanta de laborator BMP21 LAB Imprimanta de laborator BMP21 LAB Etichete rezistente la inchet pentru utilizare in laboratoare Etichete pentru lamele microscop Etichete de laborator pentru tavi cu alveole Well-Plate Etichete de laborator pentru eprubete conice Marcaje generale de laborator Etichete rezistente la baie de apa fierbinte 100 gr Celsius Marcaje transparente pentru diferite recipiente de laborator Marcaje de culori diferite pentru laborator Eprubete marcate cu etichetele Brady Etichete de organizare vizuala de laborator instrumente de laborator marcate Rola de etichete transparente autoadezive

Prezentare video:          Mai multe informatii despre imprimanta mobila de etichete BMP21-LAB puteti gasi in brosura BRADY

Ghid de utilizare BMP21 LAB in limba romana

Rominterface.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.
Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră ca pagina noastră web să poată seta fișiere de tip cookie.