Cere oferta acum ! Nume * E-mail * Firma / CUI * Telefon * Mesaj *
Tablou distributie mobil,

Tablouri de distributie mobile - organizare santier

           Tablourile de distributie mobile comercializate de noi sunt produse de catre firma germana ABL.
          Folosite cu precadere la alimentarea cu energie electrica a diferitelor echipamente de pe santiere, aceste tablouri de dimensiuni reduse ofera utilizatorilor o solutie sigura si flexibila.

          Va oferim peste 50 de modele de tablouri de distributie mobile, complet echipate, cu diferite configuratii si in diferite culori. Daca printre aceste modele nu se regaseste cel de care aveti nevoie, firma germana va pune la dispozitie toate componentele necesare realizarii unui tablou:
- cutii din termoplastic sau caucuic solid neechipate, fara decupaje. cu sau fara ferestre transparente
- intreruptoare automate de 6 sau 10 kA, in carateristica B, C, D, K sau Z
- intreruptoare diferentiale de tip A sau B
- alte echipamente montate pe sina cum ar fi lampi de avertizare, relee mecanice si electronice, comutatoare, butoane, relee de timp, etc...
- prize SCHUKO cu capac, IP44, IP54 sau IP68, realizate din termoplastic de diferite culori
- prize cf. standarde internationale pentru utilizare in Franta, Belgia, Cehia, Polonia, Elvetia, SUA, Canada, Marea Britanie, China sau Australia
- prize industriale CEE pentru diferite tensiuni, drepte sau inclinate, cu diferiti indici de protectie, conform standardelor UL si IEC

           Variantele de tablouri de distrbutie mobile sunt:
- Cuburi de alimentare numite astfel datorita formei de cub cu prize SCHUKO sau CEE.
- Cutii de distributie din plastic ce ofera o solutie flexibila pentru aplicatii mobile datorita designului practic.
- Blocuri multipriza de dimensiuni reduse dar de putere mare, ce pot fi echipate cu prize SCHUKO sau CEE, sigurante automate sau diferentiale.
- Tablouri de distributie din cauciuc de putere mare, ce poate fi echipata cu prize SCHUKO sau CEE, sigurante automate sau diferentiale.

Cuburi de alimentare / distributie

Aceste cuburi de alimentare ofera o mobilitate crescuta, fiind prevazute cu o clema ce permite agatarea lor in orice locatie. Pe cele 5 fete ale cubului (pe partea de sus se va face mereu alimentarea) se pot monta diferite prize sau echipamente cum ar fi:
 • Prize trifazate CEE de 16A sau 32A
 • Prize monofazate CEE de 16A sau 32A cu diferiti indici de protectie
 • Prize SHUCKO de 16A cu diferiti indici de protectie - sunt necesare panouri adaptoare
 • Carlige de prindere
 • Conectori pneumatici cu o intrare si doua iesiri 1/2"
 • Panouri adaptoare pentru montarea prizelor SCHUKO
 • Conectori Industrial Ethernet in carcasa IP67
 • Module si prize RJ45 Cat. 6
 • Module si prize USB
 • Pereti goi (fara prize)

           Aceste cuburi reprezinta cea mai mica forma de tablou de distributie, avand o latime de doar 10 cm (fara prize). Aceste cutii se livreaza preinstalate iar conectarea cablului de alimentare se face foarte usor folosind blocurile terminale cu care este echipata cutia.

Cutii de distributie din plastic

           Aceste tablouri de distributie pot fi de urmatoarele tipuri
 • Cutie galbena cu un singur rand de maxim 4 prize, echipata cu sigurante automate si diferentiale, cu prize SCHUKO si/sau CEE, cu cablu de alimentare SCHUKO sau CEE de 2m
 • Cutie portocalie cu un singur rand de maxim 5 prize, echipata cu sigurante automate si diferentiale, cu prize SCHUKO si/sau CEE, cu cablu de alimentare 2m si stecker CEE
 • Cutie portocalie cu doua randuri de maxim 5 prize, echipata cu sigurante automate si diferentiale, cu prize SCHUKO si/sau CEE de 16A sau 32A, cu sau fara cablu de alimentare 2m CEE
 • Cutie portocalie cu trei randuri de maxim 5 prize, echipata cu sigurante automate si diferentiale, cu prize SCHUKO si/sau CEE de 16A sau 32A cu sau fara cablu de alimentare 2m CEE

Blocuri multipriza

           Realizat din caucuic solid, acest tablou de distributie este ideal in zonele in care exista riscul supunerii cutiei de alimentare la socuri mecanice. Toate prizele si componentele sunt montate pe un singur rand obtinandu-se astfel un tablou de mici dimensiuni, dar de putere mare.
           Aceste tablouri se pot livra si cu protectii suplimentare cum ar fi protectie la intreruperea fazei, nulului sau a impamantarii, protectie in cazul subtensiunii sau protectie diferentiala. Pot fi livrare in versiuni cu alimentare monofazata sau trifazata, cu prize SCHUKO si/sau CEE, cu sau fara protectii.

Tablouri de distributie din cauciuc

           Aceste tablouri de cauciuc se folosesc atunci cand este nevoie de un numar mare de prize, atat monofazate SCHUKO cat si trifazate CEE. Fiind de dimnesiuni mai mari, toate aceste tablouri de alimentare contin si sigurantele automate sau fuzibile. Unele modele se livreaza echipate si cu intreruptor diferential.
           Majoritatea modelelor se livreaza cu cablu de alimentare de 2m, dar sunt si modele care se livreaza cu stecker de alimentare CEE de 32A.
          Asemanator tuturor modelelor prezentate mai sus, si la aceste tablouri de distributie se ofera utilizatorului posibilitatea configurarii propriului tablou de distributie, firma germana oferind diferite modele de cutii neechipate, precum si toate prizele si componentele necesare realizarii unui tablou electric de distributie.

          Mai multe informatii despre tablourile mobile de distributie puteti gasi in catalogul ABL
Rominterface.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.
Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră ca pagina noastră web să poată seta fișiere de tip cookie.