Cere oferta acum ! Nume * E-mail * Firma / CUI * Telefon * Mesaj *
Imprimanta industriala de etichete color J5000

Imprimanta color BradyJet J5000

           Semne si etichete color in cateva secunde !

           Folosind imprimanta industriala BradyJet J5000 puteti tipari rapid marcaje de siguranta, etichete informative și marcaje tubulare. Prima imprimanta cu jet de cerneala de la Brady combină viteza mare de tiparire color cu materiale fiabile de etichete pentru realizarea marcajelor de securitate.

          

Reducerea accidentelor de munca


          Cresteti siguranta la locul de munca identificand pericole potentiale si avertizand pe loc cu un semn de siguranta. Cu semne personalizate, la cerere si conforme cu standardele internationale, puteti preveni accidentele costisitoare inainte de apariție.
          Cel mai important, atunci cand aveti indicatoare, marcaje de tevi si alte mesaje de siguranta in locurile potrivite, angajatii pot lucra in siguranta, in fiecare zi. Utilizati imprimanta de etichete color BradyJet J5000 pentru a comunica imediat despre un pericol identificat, creand semne de siguranta, etichete CLP / GHS, etichete Lockout / Tagout, etichete de avertizare descarcari electrice, imagini de incendiu sau etichete de pericole pentru utilaje.

          

Cresterea productivitatii


          Creati proceduri de operare a utilajelor si atasati-le la acestea pentru a creste eficiența. Identificați caile de trecere, procedurile de lucru standard, regulile de gestionare a deseurilor, zonele de pericol, departamentele si zonele de depozitare cu semne clare codate in culori, astfel incat angajatii noi si contractorii sa nu piarda timpul gasindu-si drum. De asemenea, adaugati planul PPE, masurile care trebuie luate in caz de incendiu si planuri de evacuare folosind imprimanta de etichete color BradyJet J5000.

          Imprimanta J5000 asigura o imprimare precisa, folosind peste 20 tipuri de etichete realizate din 3 materiale diferite, durabile, proiectate special pentru aplicatii de siguranta sau de laborator.
          Alegeti materialele de vinil sau poliester cu latimi de la 55 pana la 203 mm si incepeti sa imprimati semnele si etichetele de care aveți nevoie pentru instalația dvs.

Caracteristici imprimanta industriala de etichete BradyJet J5000

 • Ecran LCD color pentru afisarea consumului de cerneala
 • Imprimare cu jet de cerneala la rezolutia de 4800dpi
 • Viteza de printare de pana la 152mm/s
 • Cutter etichete pentru a taia fiecare eticheta sau la sfarsitul seriei de etichete printate
 • Etichete de dimensiuni mari - latimea maxima a etichetei printate este de 203 mm
 • Conectare la PC prin Wifi, USB sau Ethernet si folosirea software-ului Brady Workstation permite marcarea elementelor grafice si a codurilor de bare.

Cu BradyJet J5000 puteti printa:
 Etichete color de informare generala  Etichete color laborator GHS CLP   Planuri de evacuare color  Etichete de sigurantar  Marcare directie curgere tevi si conducte

Galerie Foto

Imprimanta BradyJet J5000 - printare color etichete de dimensiuni mari Imprimanta BradyJet J5000 - Unboxing Imprimanta BradyJet J5000 - Detalii tehnice Imprimanta BradyJet J5000 - etichete de indicare a directiei de curgere in conducte Imprimanta BradyJet J5000 - Etichete pentru laborataore, printare color a simbolurilor GHS/CLP Imprimanta BradyJet J5000 poate fi folosita pentru marcarea tag-urilor lockout-tagout Imprimanta BradyJet J5000 - schimbare rapida a cartuselor de cerneala Imprimanta BradyJet J5000 poate fi folosita si pentru printarea color a planurilor de evacuare Imprimanta BradyJet J5000 Prezentare Imprimanta BradyJet J5000

Prezentare video:          Mai multe informatii despre imprimanta industriala color de etichete J5000 puteti gasi in catalogul BRADY (en) .
Rominterface.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.
Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră ca pagina noastră web să poată seta fișiere de tip cookie.