Cere oferta acum ! Nume * E-mail * Firma / CUI * Telefon * Mesaj *
Imprimanta industriala mobila de etichete

Imprimanta industriala de etichete BMP™41

          Perfect de la prima imprimare !

          Imprimanta de etichete BMP™41 este o solutie portabila, robusta, prin a carei versatilitate puteti crea etichete pre-taiate sau continue cu latimea de pana la 25mm, oriunde, oricand!          BMP™41 este singurul dispozitiv necesar pentru orice tip de etichete - de la cele pentru marcarea cablurilor si de identificare generala, pana la cele pentru zone multiple, cum ar fi panourile de contacte, blocurile terminale si multe altele.

           Principalele avantaje ale imprimantei BMP41 sunt:

          - Schimbare usoara a rolei de etichete - La terminarea etichetelor, practic se inlocuieste un cartus ce contine rola de etichete, ribonul si un cip folosit pentru identificarea tipului de eticheta si a consumului rolei.
          - Viteza de printare - Cu o rezolutie de 300dpi, imprimanta are o viteza de printare de 33mm / secunda.
          - Aplicatii diferite - Imprimanta BMP41 poate fi folosita in diferite aplicatii cum ar fi: marcari generale industriale, marcarea cablurilor si conductoarelor, marcarea clemelor sir sau marcarea panourilor de conexiuni.
          - Usor de folosit - Se introduce textul dorit, se apasa butonul de printare si se taie eticheta. Nu este nevoie de alte setari. Imprimanta ajusteaza automat marimea fontului astfel ca textul introdus sa incapa pe dimensiunea etichetei. De asemenea, meniul imprimantei este foarte usor de folosit cu ajutorul butoanelor directionale.
          - Ecran mare - iluminat - Ecranul imprimantei permite vizualizarea etichetei exact asa cum va fi ea printata, fara diferente de incadrare pe randuri, marime font sau margini.
          - Diversitate de materiale - Sunt disponibile peste 100 de tipuri de etichete realizate din 10 materiale durabile diferite, in banda continua sau etichete stantate, cu latimi de la 6 la 25mm, rezistente la solventi si variatii de temperatura.
          - Acumulator NiMh - Imprimanta este echipata cu un acumulator NiMh ce va permite printarea a pana la 250 de etichete fara reincarcare.
          - Meniu in 11 limbi - Meniul imprimantei poate fi afisat in urmatoarele limbi: daneza, olandeza, engleza, finlandeza, franceza, germana, italiana, norvegiana, portugheza, spaniola si suedeza.
          - Conectare la calculator - Imprimanta BMP 41 se poate conecta la calculator si se poate folosi software-ul LabelMark pentru printarea etichetelor. Avantajul folosirii programului software este acela ca puteti printa cam orice, de la elemente grafice la coduri de bare, sau puteti importa textele dvs. din alt fisier (Ex: .xls, .csv).
          - Extrem de rezistenta - Carcasa este intarita cu cauciuc dur, ce ii ofera imprimantei o manevrabilitate si rezistenta crescuta. Un Drop Test poate fi vizionat aici.
          - Modele etichete presalvate - Din meniul imprimantei se pot selecta diferite modele de marcari (imprimanta ajustand automat textul introdus): etichete generale, etichete pentru cabluri, etichete tip steag, etichete pentru cleme sir (blocuri terminale), panouri de conexiuni (patch panel), panouri 66-block, panouri 110-block si altele.
          - Simboluri - Imprimanta BMP41 are integrate 450 simboluri speciale impartite in 6 categorii: sageti, datacom, electrice, internationale, incendiu si de obligare (mandatory).
          - Tastatura QWERTY - Imprimanta are o tastatura tip QWERTY ce include si taste speciale pentru a accesa rapid functii cum ar fi: iluminare ecran, simboluri speciale, cod de bare, serializare, semne de punctuatie, litere mari sau mici, urmatoarea eticheta, font, previzualizare eticheta sau selectie tip eticheta
          - Versiuni diferite - Imprimantele se livreaza in cutia rigida de transport, cu sau fara software-ul de printare LABELMARK.
          - Solutii software imprimanta - Software-ul imprimantei va permite salvarea etichetelor sub forma de fisiere, astfel va puteti salva sabloane utilizate mai des. De asemenea, pentru a usura lucrul, imprimanta va ofera posibilitatea serializarii multiple a etichetelor, foarte utila in cazul printarii mai multor etichete intre care nu difera decat un caracter sau numar.
          - Accesorii - Cel mai utilizat accesoriu este magnetul folosit pentru a prinde imprimanta de suprafete metalice si astfel nu mai este nevoie sa tineti imprimanta in mana.
          - Garantie standard de 2 ani -

          Va prezentam mai jos cateva tipuri de etichete ce pot fi printate cu aceasta imprimanta

imprimanta etichete generale industriale cabluri laminare

Etichete pentru panouri de conexiuni (patch panel)

 • Realizate din polipropilena sau poliester, cu latimi de la 9.5 la 25.4 mm.
 • Rezistente la numerosi solventi.
 • Aderenta maxima pe suprafete aspre.
 • Conforme cu RoHS si recunoscute UL.

Etichete generale de interior exterior

Etichete de interior / exterior pentru marcaje generale industriale

 • Aderente la suprafete neuniforme, curbate si aspre.
 • Material din vinil, cu adeziv puternic rezistent la lubrifianti, uleiuri si majoritatea produselor chimice industriale.
 • Rezistenta medie in exterior de 8-10 ani la temperaturi de la -40oC la 82oC.
 • Combinatii de culori: negru pe transparent, negru pe portocaliu, negru pe alb, negru pe galben, rosu pe alb, alb pe negru, alb pe albastru, alb pe transparent, alb pe verde si alb pe rosu

Etichete reflectorizante

Etichete reflectorizante pentru aplicatii comerciale si industriale

 • Adeziv puternic pentru suprafete rugoase, striate si poroase.
 • Materiale disponibile: vinil, vinil reflectorizant, nailon textil si poliester
 • Pentru utilizare la interior sau exterior.
 • Materiale recunoscute UL si conforme RoHS


imprimanta etichete generale industriale cabluri laminare autolaminare

Etichete cu autolaminare prin infasurare pentru cabluri si conductoare

 • Terminatie transparenta ce protejeaza prin supralaminare portiunea imprimata.
 • Foarte utile pentru marcarea cablurilor manevrate frecvent.
 • Rezistenta crescuta la abraziune, manevrare, solventi, apa si uleiuri
 • Proiectate sa adere la suprafete foarte curbate, cabluri si conductoare.

imprimanta etichete termocontractibile pentur cabluri si conductoare

Etichete termocontractibile pentru fire si cabluri

 • Marcaj circular pentru cabluri, cu un raport de contractie termica de 3:1.
 • Material ignifug rezistent la uzura, de calitate superioara.
 • Disponibile in banda continua sau etichete stantate.
 • In conformitate cu standardele SAE (Society of Automotive Engineers) si MIL-STD (United States defense standard).
 • Combinatii de culori: negru pe alb si negru pe galben, .

imprimanta etichete pentru cabluri prin infasurare

Etichete tip steag pentru cabluri si fire

 • Realizate din nailon textil, foarte pliabile, mulandu-se pe suprafete cu unghi mare de curbura.
 • Se printeaza 2 zone si astfel marcarea este vizibila din toate partile.
 • Dimensiunea recomandata pentru etichetele steag este de 25 x 25 mm.


Benzi de poliester pentru marcarea componentelor

Etichete pentru marcarea componentelor electrice si de automatizari

 • Materiale disponibile: Poliester, poliester metalizat, nailon textil, vinil.
 • Latimea etichetei de la 9.5 la 25.4 mm.
 • Rezistente la tempetaruri de la -40oC la 100oC.


Etichete industriale marcare cleme sir si blocuri terminale

Etichete pentru marcarea blocurilor terminale

 • Etichete tip banda din vinil textil.
 • Etichetele pot fi detasate de pe suprafete plane.
 • Doar in versiunea de scris negru pe alb cu latimi de 6, 8 sau 9.5mm.


          O descriere detaliata a acestei imprimante puteti gasi in catalogul BMP™41 (EN) sau brosura BMP™41 (RO)
          

Galerie foto:


Magnetul este folosit pentru a prinde imprimanta de suprafete metalice Mobilitatea crescuta a imprimantei ii permite sa fie folosita in orice domeniu industrial Industriile in care se poate poate folosi imprimanta sunt diversificate Magnetul poate fi folosit chiar si pentru prinderea imprimatei de carcasa autoturismului Partea marcata este protejata impotriva solventilor Sistemul de marcarea acablurilor folosind autolaminarea sau supralaminarea permite protectia zonei scrise Clemele sir se pot marca foarte usor prin aplicarea unei benzi marcate. Marcarea cablurilor se face prin infasurarea pe acesta a unei etichete care are textul marcat de mai multe ori. Marcarea componentelor de autoamtizari ajuta in cadrul operatiunilor de mentenanta. Marcarea componentelor de automatizari ajuta in cadrul operatiunilor de mentenanta. Visual identification-in orice domeniu, in orice loc, este nevoie de o eticheta! Marcarile generale industriale au rolul de a usura activitatile zilnice. Orice priza trebuie marcata, chiar daca este de curent, utp sau telefonica. Etichetele termocontractibile se pot folosi pentru marcarea cablurilor atunci cand acestea sunt aglomerate Tuburile termocontractibile albe sau galbene pentru marcarea firelor etivheta steag este des intalnita in energetica. Cutia in care este livrata imprimanta bmp41 cutie de transport, imprimanta, acumulator, cablu USB, CD drivere, cartus etichete Cartusul imprimantei este foarte usor de inlocuit Cartusul imprimantei este foarte usor de inlocuit

Galerie video:


   
Rominterface.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.
Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră ca pagina noastră web să poată seta fișiere de tip cookie.