E-mail : office@rominterface.ro
Tel : 021 322 02 30
Aceste etichete sunt concepute pentru utilizare în laboratoare de cercetare din orice domeniu: biotehnologie, agricultură, mediu, etc.

Toate etichetele pentru marcari specifice laboratoarelor

Etichete specifice laboratoarelor            Aceste etichete sunt concepute pentru utilizare în laboratoare de cercetare din orice domeniu: biotehnologie, agricultură, mediu, etc.

            Indiferent dacă lucrați în patologie, histologie, cromatografie sau alte domenii ale științei, soluțiile de etichetare Brady vă pot ajuta sa păstrați calitatea și integritatea studiilor de laborator.


             Soluțiile Brady de identificare au următoarele avantaje:

  • se potrivesc cu dimensiunile diferitelor tipuri de fiole, diapozitive și plăcuțe
  • rămân lizibile în timpul procesării și depozitării
  • suportă depozitarea în congelator, azot lichid, autoclava, băi de apă caldă și solvenți incluzând xilen, DMSO și etanol
  • permit utilizarea codurilor de bare pentru stocarea informațiilor extinse chiar și pe cea mai mică probă
  • se integrează în mod necondiționat cu sistemul de gestionare a informațiilor în laborator (LIMS)

Etichetele autolaminate pentru fiole             Eticheta specială cu autolaminare sau înfășurare protejează textul etichetei de temperaturi extreme, substanțe chimice și solvenți.

  • Imprimarea poate fi citită de fiecare dată
  • Porțiunea transparentă se înfășoară peste zona marcată, realizând astfel o laminare a etichetei pentru o rezistență crescută
  • Oferă fereastră pentru a vizualiza nivelul lichidului în interiorul flaconului (lungimea etichetei este mai mică decât circumferința flaconului)
  • Eticheta cu profil redus (extrem de subțire) elimină posibilitatea blocării în centrifugă sau rafturi
  • Etichetele rezistă la azot lichid (-196 ° C), la îngheț (-80 ° C), la autoclav (+ 121 ° C) și substanțele chimice cum ar fi Xilen


             Imprimantele Brady permit specialiștilor să tipărească etichete de identificare la fața locului. Împreună cu software-ul customizabil, imprimantele Brady asigură economii considerabile de timp și flexibilitate în identificarea eșantioanelor.

Etichetele pentru marcarea flacoanelor si fiolelor

Etichete pentru flacoane și fiole

            Etichetele pentru eprubete produse de Brady sunt proiectate să reziste la solvenți de laborator cum ar fi xilen, etanol, alcool și DMSO, asigurând întotdeauna o marcare lizibilă ce nu se va distruge, nu se va șterge și nu se va dezlipi de pe floacon.

            Sunt disponibile 8 materiale diferite pentru aceste etichete, fiecare material cu diferite proprietăți. Cel mai rezistent este poliesterul Freezerbondz™ ce rezistă la temperaturi extreme de la -196°C la 130°C. Menținând integritatea perfectă și lizibilitatea în azot lichid, această etichetă ultra-subțire evită blocarea în rafturile înguste și poate fi aplicată pe suprafețele deja înghețate, cu o mică suprapunere.
Etichetele pentru marcarea capacelor flacoanelor si fiolelor

Etichete pentru capace flacoane

            Etichetele pentru capacele fiolelor pot fi printate în același timp cu eticheta principală de pe fiolă. Acest lucru este posibil folosind materialele specal concepute pentru astfel de marcări.

            Cele mai uzuale etichete sunt cele cu diametrul de 9.53mm dar sunt disponibile și alte dimensiuni cum ar fi: 11.18mm, 12.70mm sau 15.24mm.
Etichetele pentru marcarea fiolelor in testele de centrifugarer

Etichete pentru centrifugare

            Etichetele pentru capacele fiolelor pot fi printate în același timp cu eticheta principală de pe fiolă. Acest lucru este posibil folosind materialele specal concepute pentru astfel de marcări.

            Cele mai uzuale etichete sunt cele cu diametrul de 9.53mm dar sunt disponibile și alte dimensiuni cum ar fi: 11.18mm, 12.70mm sau 15.24mm.
Etichetele pentru criogenare

Etichete pentru criogenare

            Brady oferă o gamă de etichete concepute special pentru identificarea probelor de laborator, etichete care sa reziste la depozitarea crio. Aceste etichete pot fi aplicate la temperatura camerei sau pe probele deja congelate, recomandat cu o suprapunere mică. Eticheta va rămâne lizibilă și se va lipi de containerul de eșantionare în timpul procesării, chiar și atunci când este expus la căldură sau chimicale extreme cum ar fi DMSO, xilen și etanol, asigurând identificarea sigură a probelor în cele mai dificile condiții de laborator.


Deschide catalogul Brady Trimite mesajul tau pe email
@ 2021 - Rominterface Impex SRL
|Termeni si conditii |
Rominterface.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.
Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră ca pagina noastră web să poată seta fișiere de tip cookie.